Z vami je ekipa zanesljivih in komunikativnih sodelavcev, ki smo tako ali drugače povezani z glasbo.

Matej

Pisec besedil

Glasba povezuje ljudi, povezuje srca.

Ker se v meni rojevajo ideje in besede, ki jih zlagam v besedila, tudi sam s tem delom želim povezovati ljudi, razdajati veselje in radost.

Sam bom vesel, če vas bodo moja besedila razveselila ali pa vam vsaj za trenutek prinesla na plan spomine iz svojih delčkov življenja.

www.matejtrstenjak.si

Prve rime so iz mene privrele leta 2007, čeprav me glasba vodi po življenjski poti že od malih nog. Več o meni lahko prebereš na moji spletni strani.

www.besedilo.si

Portal za že uglasbena, slovenska besedila. Namenjen je vsem ljubiteljem slovenske glasbe, da se lahko (še bolj) povežejo z »glasbeno besedo«.

www.igram.si

Učenje diatonične harmonike Igram.si je spletni portal, na katerem se nahajajo učne lekcije v video obliki, za učenje diatonične harmonike preko spleta.

Marjan

Svetovalec IT

Marjan Peterka

Nikoli glasbenik, pa vendar je glasba na nek način vedno bila moja spremljevalka. Veselje do računalnikov in začetki širše uporabe Interneta so pred več kot 20 leti botrovali nastanku spletnega portala Slovenske narodne pesmi ( www.narodne-pesmi.si ), na katerem še danes zbiramo besedila in posnetke naše glasbene kulturne dediščine.

Idejni oče pesmarice Slovenskih narodnih pesmi »Odpri mi kamrico«, ki je prva in edina slovenska knjižna pesmarica, s katero lahko melodije tudi poslušate.

In da, seveda… Nikoli ni prepozno za učenje – pri svojih prvih petdesetih letih sem se začel učiti igrati na “frajtonar’co”. In v res veliko pomoč mi je Matejev spletni portal za učenje diatonične harmonike www.igram.si.

Marjan Peterka

Lea

Administracija

Lea Peterka

Ekonomistka in administratorka, ki skrbim za to, da so vaše vsebine na spletnih straneh vedno ažurne, skrbno pripravljene in ustrezno “zapakirane”.

Sem tudi so-avtorica prve slovenske pesmarice slovenskih narodnih pesmi z naslovom “Odpri mi kamrico”, s katero lahko melodije tudi poslušate.

Drugače pa… ja, malo še v šolo ( na daljavo… 🙂 ), malo okrog… brez glasbe pa seveda ne gre.

Lea Peterka

www.pesmarica.si

Prva slovenska pesmarica s katero lahko melodije tudi poslušate in zraven zapojete. Glasba nas povezuje, narodna pesem združuje.

www.narodne-pesmi.si

Spletne strani Slovenske narodne pesmi so namenjene ohranjanju slovenskega narodnega, ljudskega, kulturnega in zgodovinskega izročila. 

www.interplanet.si

Več kot 20-letna prisotnost, strokovnost, zanesljivost, kreativnost in inovativnost so garancija, da bo vaš projekt izpeljan na kakovostni ravni in dosegel želene učinke.