Standard

Paket je primeren predvsem za posameznike in skupine, ki imate že posnete glasbene albume in video spote, ste aktivni na socialnih omrežjih

Glavne značilnosti:

    • neomejeno število podstrani
    • prilagojene za mobilne naprave
    • vaša lastna domena ( www.nasansambel.si )
    • promocija v partnerskih programih
    • pomoč, podpora, vzdrževanje… in še mnogo več

 

Na leto samo

450 €

Hitro in enostavoIgramo.si

Kontaktirajte nas

Sporočite nam vaše želje, ideje in predloge. V okviru izbranega paketa vam bomo posredovali podrobnejše informacije in ponudbo.

Pripravite gradivo

Za pripravo vsake uspešne spletne strani je potrebno najprej zbrati ustrezno gradivo. Pošljite nam vaš opis, fotografije in posnetke.

Postavimo spletno stran

Izgled in funkcionalnost spletnih strani bomo prilagodili vam – vaši glasbeni dejavnosti, vašemu “karakterju” in vašim potrebam.

Kaj vse dobim v paketu Standard ?

Paket vsebuje vse potrebno za uspešen začeten nastop na svetovnem spletu. Obiskovalcem se predstavite v najboljši luči, hkrati pa si lahko ogledajo vaše nastope v videih in poslušajo vašo glasbo.

Mi promoviramo - vi igrate !

Vsebine spletne strani

Spletno stran postavimo na vaši domeni Igramo.si ( npr.: www.nas-ansambel.si ) in jo po dogovoru in v sodelovanju z vami oblikujemo po najmodernejših spletnih standardih. Tehnično in varnostno bodo vaše nove spletne strani vedno ustrezno posodobljene.

Aktivnosti Igramo.si

Z otvoritvijo vaših novih spletnih strani se bo naše delo pravzaprav šele začelo. Ko boste vi igrali, bomo mi skrbeli za ažurnost in aktualnost vsebin, objave na naših partnerskih portalih in vam pri spletnem marketingu tudi strokovno svetovali.