Mini+

Paket je primeren in prilagojen za posameznike in skupine, ki se uveljavljate in še nimate večjega števila posnetih albumov ali videospotov.

Glavne značilnosti:

    • vse vsebine na eni strani ( primerno za mobilne naprave )
    • poddomena igramo.si ( www.ansambel.igramo.si )
    • promocija v partnerskih projektih
    • mesečna posodobitev vsebin
    • spremljanje statistike obiskanosti… in še mnogo več !

 

Na leto samo

240 €

Hitro in enostavoIgramo.si

Kontaktirajte nas

Sporočite nam vaše želje, ideje in predloge. V okviru izbranega paketa vam bomo posredovali podrobnejše informacije in ponudbo.

Pripravite gradivo

Za pripravo vsake uspešne spletne strani je potrebno najprej zbrati ustrezno gradivo. Pošljite nam vaš opis, fotografije in posnetke.

Postavimo spletno stran

Izgled in funkcionalnost spletnih strani bomo prilagodili vam – vaši glasbeni dejavnosti, vašemu “karakterju” in vašim potrebam.

Kaj vse dobim v paketu Mini+ ?

Paket vsebuje vse potrebno za uspešen začeten nastop na svetovnem spletu. Obiskovalcem se predstavite v najboljši luči, hkrati pa si lahko ogledajo vaše nastope v videih in poslušajo vašo glasbo.

Mi promoviramo - vi igrate !

Vsebine spletne strani

Spletno stran postavimo na poddomeni ( npr.: www.ansambel.igramo.si ) in jo po dogovoru in v sodelovanju z vami oblikujemo po najmodernejših spletnih standardih. Tehnično in varnostno bodo vaše nove spletne strani vedno ustrezno posodobljene.

Aktivnosti Igramo.si

Z otvoritvijo vaših novih spletnih strani se bo naše delo pravzaprav šele začelo. Ko boste vi igrali, bomo mi skrbeli za ažurnost in aktualnost vsebin, objave na naših partnerskih portalih in vam pri spletnem marketingu tudi strokovno svetovali.